SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

16 July 2011

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera.
Kembali bertemu di alam maya ini.
 Buat julung kalinya, Ina tertarik untuk menyertai satu aktiviti kegemaran para blogger ni. Kalian dah tahu ke belum? Saya pasti kamu semua pasti lebih mahir bab-bab ni kan? (",)

★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★

Segmen Mari Menambah Follower

Dianjurkan oleh LUNA LANUN

Oleh disebabkan segmen ini mudah je untuk disertai, jadi Ina manfaatkanlah peluang yang ada ini :)
Bukan matlamat memburu jumlah follower yang didambakan ( cikgu, ada peribahasa 'sambil menyelam minum air kan?' hehe ), tapi tujuanku lebih kepada berkenalan dan meluaskan jaringan ukhwah dengan blogger semua.
Terima kasih kepada Luna Lanun yang menganjurkan segmen ini. (Markah bonus ni coz takda dalam syarat ,hehe)

Jadi, kawan-kawan tunggu apa lagi?
Jom la sertai bersama-sama.

Lagi ramai lebih meriah.


Jika berminat, jom :: KLIK DI SINI ::

  Tarikh tutup : 25 Julai 2011

★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★★☆ ☆★
 
Alhamdulillah, siap segmen ini. 
Semoga segmen ini pemula dan bukanlah yang terakhir. (",)

 "Salam Perkenalan Berutus Senyuman kepada followers baru"

50 Lontarkan KALAM anda:

Alisya said...

salam..terima kasih singgah blog WARDAH ALISYA. alisya follow sini. selamat berkenalan!

cik dila.. said...

balas kunjungan..:D

.fahmi. said...

trimas mengunjung....
sudah follow anda....
;]

http://fahmimasarudin.blogspot.com/

Farah Amir said...

done follow yours back!!!
thanx dear ;)

Pn. Sheila said...

salam... 4lo u dear... selamat berkenalan...

♥ PeLanGie ♥ said...

follow kamu (: salam ziarah.

Marina said...

Marina datang melawat dari segmen Luna Lanun

Segmen Mari Menambah Follower

fiq. said...

salam & selamat bersegmen, moga ukhuwah berpanjangan. lawat melawati

http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

fiq. said...

salam

http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

mindaKhayaLan said...

salam...

done folow u..

~iz~ said...

salam kenal dari segmen yg sama..:)

Cik Rose Cute said...

menbalas kunjungan anda....dari segmen luna lanun hihihi

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO CIK ROSE CUTE,
TQ MEMBALAS KUNJUNGAN SAYA...LUNA LANUN MENEMUKAN KITA :) TQ

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO IZ,
SALAM PERKENALAN YANG BERPANJANGAN :)

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO MONDA KHAYALAN,

SYUKRAN FOLLOW SAYA.
NOTED! :)

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO FIQ,

INSYAALLAH...SALAM KEMESRAAN YANG BERPANJANGAN DARI SAYA..NANTIKAN KUNJUNGAN SAYA :)

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO MARINA,

IYE, SAYA TAHU...TQ KE MARI ;)

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO PELANGI,

TQ...SEINDAH WARNA PELANGI :)

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO PUAN SHEILA,

TQ DATANG KE MARI.
SALAM KENAL KEMBALI,

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

TO FARAH AMIR,FAHMI, CIK DILA DAN ALISYA...

SYUKRAN BUAT KALIAN...SUDI JADI FOLLOWERS, SEMOGA DAPAT BERTUKAR2 MAKLUMAT DLL...

SALAM KEENAL :)

hidayah abu said...

salam perkenalan..

singgah sini & follow blog kamu..

nk promote skit boleh?..hehe
jom la singgah & follow blog sy.. ;)

http://hidayahabu.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

norhatizahmohamed said...

singgah sini :D
jemput ke blog saya ;D
http://saya2105.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

anitadiana said...

salam singgah dari segmen luna lanun..i follow...

anitadiana said...

salam singgah dari segmen luna lanun..i follow

Nadzirah K. said...

singgah & follow skali :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

PINKaholicx said...

salam perkenalan dr blog cik luna mari menambah follower,,

follower no cantek 263,,

sile lah melawat blog tak seberape sy jugak ye,,

kalau baek follow sekali,,hehe

mrs puex said...

salam kenal..

singgah sini dan folow..
jom singgah n folow blog sy pulak..
http://mrspuex.blogspot.com

big hug!!

Nienyz Ayub said...

hye :)
Nienyz singgah dari segmen Luna :)
no 51 . huhu .
jalan2 and follow kamu :)

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

petuapakar said...

follow sy balik yer...

http://petuapakar.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

Golden Rose said...

salam perkenalan...singgah dr blog lunalanun....jemput singgah..

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Helmi said...

singgah dari segmen luna lanun.. =)

Gruesome Accident

Pemuda Harapan said...

singgah sini taw..dari blog luna lanun..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

NasZ said...

singgah sini dari segmen luna lanun..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

anyz zamri said...

as salam,anis da follow cni,, =) do follow me back ya! =)

Cik Ieda said...

Salam perkenalan, check in dr belog cik luna. Dah follow juga, come visit me yarh! ;)


http://cikieda.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

ekin ekin said...

http://monolog25.blogspot.com

ekin ekin said...

follow dr segmen luna lanun. :}
http://ekinsapphire.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

Syarafi[skyforce331] said...

singgah sini dri luna lanun.. :)

www.syarafikamaruzzaman.blogspot.com

sarasuteramaiya said...

salam..
saya singgah dari segmen luna lanun..

saya dh follow awk..sila follow saya juga..

http://ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

nurr f@!sha f@t!h@h said...

As salam ~ ummi dating menziarah sambil lepak2 kat blog awak nie dear

Salam Perkenalan

Jom jenguk2 blog comot ummi yang chumell…hehehe
http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

Chempaka Sari said...

Hai awak, awak join segment tambah follower kan? Saya datang dari blog LUNA LANUN cari blogger baru.Saje nak tambah blog2 best. Singgah sini dan terus follow. Blog Chempaka Sari dah jadi follower yang ke 580. Jemputlah datang ke blog kite ye kat http://azzaazman.blogspot.com Semoga kite jadi blogger yang support antara satu sama lain. Feel free to drop comment at my blog….

trauma seram ketika blogwalking

"Aku"....Nurul Azren said...

woott... woott...
cik reen singgah sini dari blog luna lanun. .. sudi2 la datang melawat dan follow belog2 cik reen jgk...
love yaa...

Farah :) said...

assalamualaikum . farah dtg follow sini dr segmen luna lanun . jemput dtg blog farah . hee :)
http://ceritafarahaimi.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower_20.html

POP said...

singgah dari segmen Cik Luna Lanun :) Follow lah kalo sudi :) tapi tinggalkan link kat kotak komen ya..:)

Segmen Cik Luna Lanun :)


Jom baca dan komen entri ini

Pandangan anda tentang kahwin muda :)


Cinta alam Siber. Apa pandangan anda ? :)


Cik POP ajak join segmen :)

Segmen Pencarian Blogger 1Malaysia

aten qylah said...

aten singgah sari segmen yang sama.follow anda!

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

N A T A S Y A ツ said...

singgah sini (:

sudah follow jugak , follow balek ? :D

http://duniabarney.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

Siti San said...

follow awak :-). suke tengok blog awak :-). jom follow siti jugak yer http://sweetzcorner.blogspot.com

Nur Najwa said...

Hai...saya dari segmen Luna Lanun..

Follow awak sudah,, :D

Kalau free, datanglah Blog saya..

selamat berkawan, :)

LUNA LANUN said...

Terima kasih di atas penyertaan anda. Diharap melalui penyertaan ni, adalah juga pertambahan follower yang berlaku walaupun tak banyak. Penganjur segmen baru hari ini berkesempatan untuk melawat dan follow peserta2 yg belum difollow sebelum ni. :)

LATEST ENTRIES
1. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita
2. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki
3. Tolonglah... Tak kesian ke dengan golongan ni?!
4. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

aliasafifah said...

fifah dtg folo cini..hope dpt follow blik..slm prknalan..
http://aliasafifah.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html