Penantian berakhir...

07 January 2009

Hari ini dalam sejarah...7 Januari 2009...Penantian Ina berakhir. Tentu tertanya-tanya kan?

Alhamdulillah, Syukur ke hadrat Ilahi kerana memudahkan langkah Ina untuk menghadapi Test JPJ tadi...Yahoo...Lulus!!! Lepas ni boleh bawa penumpang da la...hehe..Terima kasih kepada Kak Hamizah dan Siti kerana bagi sokongan walaupun pada hakikatnya korang pun gementar juga. Alhamdulillah kami tiga orang lepas semua halangan dengan jayanya...Lepas lulus, Ina terus mesej abah ( hantar mesej saja tak call coz tak nak ganggu abah kerja, maklumlah selalu busy padahal abah free je...selain mengucapkan tahniah abah siap melawak..."abah belanja buah durian nak?"...hihi...abah memang sporting!!!)

Hari ini juga Mazni, sahabat baik Ina kini belajar di Politeknik Kulim memberitahu keputusan Final Exam dia...Alhamdulillah, 3.22 pointer...Akaun yang paling dia risau dapat elok...Syukur sangat-sangat. Tahniah Maz...jangan lupa puasa esok!!!hehe

Ohya...kelmarin 6 Januari 2009, Ulang Tahun Kelahiran adikku,Irah...Semoga sukses dalam pelajaran! Hadiah telah ku beri sebelum Irah balik asrama Ahad yang lalu. Hope Irah suka la...Daa

2 Lontarkan KALAM anda:

JAMILAH MOHD NORDDIN said...

Wah, baguslah... Tahniah ye dik. Nanti kalau akak ke Penang boleh tumpanglah ye.. ("_")

bulyaiswandi said...

nanti bawak saya p jalan2 pun boley
je kan?